Kак срещнахте любовта?

Първата среща с любовта на живота ви трудно се забравя, а много хора с удоволствие разказват за срещата им с голяма любов и настоящия им партньор, тъй като тя е била повече от екзотична, нетипична и романтична. И при вас ли беше така?

Надеждата, че един ден ще срещнете любовта, осмисля живота, защото хората са устроени (с някои изключения) така – да се влюбят, да създадат семейство и поколение. Любовта е едно от най-силните чувства, което ви окрилява и ви кара да се чувствате уникални и значими. И същото това чувство, ако се тревожите, че още не сте го изпитали или безвъзвратно сте го изгубили, може да травмира някои  хора за цял живот.

Ето защо хората искат да вярват в твърдението, че всеки си има половинка в живота, въпросът е кога ще я намерите или кога тя ще намери вас. Някои любовчии по природа са в непрестанно и неуморно търсене на голямата любов. Срещата с нея е целта, която изпълва със смисъл живота им. Така тези любовчии се превръщат в същински дегустатори – опитват по малко от всяко възможно ястие докато не попаднат на идеалните вкусови качества. Сменят партньорите по-често от носни кърпички, хвърлят се с главата напред в нови и нови връзки с надеждата да срещнат половинката на живота си и голямата любовта, но нещо все не им достига. Емоционалните хора, посветили живота си на любовта, като че ли преживяват огромно разочарование дори от самата мисъл, че може и да не срещнат идеалния спътник в живота си.

За жалост наистина някои хора така и не успяват да срещнат любовта или неусетно са се разминали с нея. Понякога се случва така, че в непрестанното търсене на половинката в живота ви, оставате слепи за любовта, която е точно пред очите ви. Ето защо някои хора са предприели друга стратегия, за да срещнат любовта – оставили са се по течението на живота с надеждата, че любовта сама ще ги намери. И наистина има такива късметлии, които съвсем случайно се оказват на точното място, в точния час, за да се запознаят с бъдещия си съпруг/а.

 

http://zazz.info/images/gallery/2011_1/260_attach_3053_normal.jpg

Но чували ли сте приказката, че случайни неща няма? Така че колкото и случайна да ви се е струвала срещата с любовта на живота ви, може би е просто дело на съдбата . Всяка дългогодишна двойка си има своята прекрасна, странна, романтична история. Някои срещат голямата любов още в ученическите си години и остават заедно до дълбоки старини, други се влюбват от пръв поглед докато са в автобуса, дискотеката, на разходка в парка, трети намират половинката в живота си на работното място, четвърти се увличат по съседа и неусетно се преместват да живеят при него до края на живота си, а пети намират любовта онлайн  чрез социални мрежи и чат канали. А вие как срещнахте половинката си?

Източник: www.rozali.com